De webshop www.welwinkel.nl is een initiatief van Michel Welgraven, eigenaar van Studio Welgraven in Limmen. Geboren in 1966 en opgegroeid in een drukkersfamilie. De drukkerij is ooit begonnen als 'Onze Krant' en was gevestigd aan de Rijksweg in Limmen. Vanuit deze locatie werd wekelijks diverse kranten uitgegeven en ook in eigen beheer gedrukt op een offsetrotatie drukpers. Michel heeft vanaf de beginjaren een voorliefde gehad voor vormgeving en opmaak.

Opgegroeid met de Vic-20 en Commodore64 was het een logische stap om al in 1988 met de één van de eerste Apple Macintosh computers te gaan werken. De computers waren revolutionair en in sneltreinvaart is het grafische proces enorm veranderd. Sinds 2001 werkt Studio Welgraven vanuit de Schipperslaan 9 in Limmen aan de de meest uiteenlopende opdrachten. Tot de klanten behoren het klein- en middenbedrijf en de (semi)-overheid.

Uitgeverij
Wij verzorgen al vele jaren de vormgeving, opmaak en druk van diverse uitgaves. Een logische vervolgstap is dan ook om een eigen uitgeverij te starten. Hierin helpen wij ook beginnende schrijvers om het mogelijk te maken om een eigen boek uit te geven! Er is heel veel mogelijk en iedereen die wel eens nadenkt om een eigen boek te publiceren roepen wij op om contact met ons op te nemen! Misschien staat jouw boek hier binnenkort ook tussen!


Logica brengt je van A naar B

Fantasie brengt je overal...


Albert Einstein